lördag 27 juni 2015

BORÅS

ARANEL INFINITY - "Mimi"
4 Cert & 2 Res-Cert
(Ch. Pascavale Nathan - Aranel Evita)

Så då var vi hemma igen efter en lång men väldigt trevlig dag på Cavalierspecial i Borås. Hundarna är matade och rastade och allt är liksom klart för att slappa resten av denna lördag. Så vad passar bättre än att passa på att blogga lite om dagen...

Tre hundar hade vi med oss men vi hade tydligen anmält fyra. Detta hade jag inte ens i tanken så lilla "Molly", Vouges Odd Molly var inte med oss idag. Jag glömde helt enkelt bort henne skulle man kunna säga. Men det är inte alltid lätt att hålla reda på vad man anmäler, speciellt inte om man inte får PM och nummerlappar hemskickade utan får allt på utställningsplatsen på morgonen. Men det gör inget, hon hade det toppen hemma med de andra.

CLOPSVILLE MOJITO - "Mojo"
3 Cert & 1 Res-Cert
(Ch. Gamble On You Des Contemplations at Pascavale - Clopsville Sea Breeze)


Med oss var i alla fall "Mojo", Clopsville Mojito som idag slog till och fick sitt 3dje cert och slutade dagen som 3a Bästa Hane. Med oss var också lilla "Lulu", Clopsville Loretta som gjorde en liten dipp i resultat idag. Men så är det, ena gången upp och andra ner... Bara att ta nya tag. Hon blev idag 3a i juniorklass utan CK. Så hon får leva på sina gamla meriter... ;)

"Mimi", Aranel Infinity fortsätter att imponera på mig. Hon är nu om jag räknar med idag utställd 6 gånger och har nu skrapat ihop 2 BIR, 1 BIM, 4 Cert & 2 Res-Cert. Inte illa pinkat måste jag säga då hon fortfarande är väldigt ung. Idag var hon BEST IN SHOW för domare Soley Ragnarsdottir från Island. Alltid spännande med lite nya domare som man inte vet något om sedan tidigare. 

BIM - Ch. Aranel Sirius & BIR - Aranel Infinity

Så ja, en mycket bra dag men mycket trevliga människor. Kan man tillbringa en lördag på bättre sätt? Nä, så vi tillbringar väl söndagen i Borås också. Bara att ladda om och köra igen...

Inga kommentarer: