tisdag 29 augusti 2017

TITTA - TITTI ÄR HÄR!

VOUGES ROIYARU TAISHI
(Chinart Tada Musuko - Ch. Vouges Roiyaru Ro-Zu)

I torsdags kom denna lilla tjej till världen. Helt okomplicerat och lätt dök hon upp lite från ingenstans. Visst, "Rosie", Ch. Vouges Roiyaru Ro-Zu var parad men jag var väldigt tveksam in i det sista om hon verkligen var dräktig. Så tveksam att jag faktiskt slutade ge henne extra mat två dagar innan. Kändes nästan som att jag bara matade henne tjock.

Men så från ingenstans så kommer alla de där tecknen att det är något i alla fall. Och helt plötsligt var hon här. Mitt i allt annat som hände just då. Molly, Billy och min dotter Madelene och Jamie var här och hon klippte mig nästan samtidigt som valpen kom. Vi åt pannkakor och allt, jag herregud. Snacka om multitasking. Tur att "Rosie" är en trygg hund och när väl valpen var här så brydde hon sig bara om den och inte allt som hände runt omkring. 

Molly har sedan valpen kom varit väldigt fascinerad och står gärna vid valphagen och tittar. Hon står där och pekar och säger - Titt... Allt är lite otydligt ännu och jag hör inte riktigt om hon säger titta eller titti. Så sedan dess har valpen hetat "Titti" vilket är lite gulligt. Vissa valpar får sina namn snabbt och andra får man fundera massor på. 

Lilla "Titti" mår i alla fall bra och som ensamvalp har hon mamma "Rosie" helt för sig själv och ligger bara där och äter och äter... Så allt bara flyter på precis som det skall. Lite synd att hon inte fick något syskon att leka med när hon växer upp men "Rosie" var också ensam och det gick ju bra!! :)


Så lilla "Titti" är en av orsakerna till att vi inte kom iväg till utställningen i Backamo. Vi hade anmält två hundar och tänkt göra det som en utflykt och ha Molly med oss. Nu blev det inte så vilket var synd för jag tror att Molly hade gillat detta med alla hundar. Men det får bli en första gång för Molly en annan dag.... 

Inga kommentarer: