måndag 9 maj 2016

TRE SMÅ GRISAR

Vilken dag vi har haft idag, rena sommaren. Helt underbart! Vi får inte klaga nu när längtat så länge efter sommar, sol och värme. Jag har idag badat hundar och även om man står med vatten så blev det jäklars varmt. Men man kan ju fuska med att föna när det är så varmt, bara skönt för hundarna. Att få rusa runt lite halvtorra. Annars hade det idag kanske blivit olidligt både för dem och mig. Så att passa på och bada hundar en varm dag är ju bara toppen.


Vi kom nu precis hem efter att ha varit en sväng på IKEA. Men är man där så kan man ju ändå passa på att äta lite. Så jag, Per, Billy, Johanna och lilla Molly slog på stort i den fina restaurangen. Eller ja, inte Molly för hon sov hela tiden. Helt oroligt vad snäll och cool hon är. Lättare unge att ha med sig får man nog leta efter. Med hem fick tre små grisar komma, tror hundarna kommer bli glada och givetvis lite andra bra ha saker. Sånt som man liksom inte kan leva utan fast man redan har gjort det i hela sitt liv. 
Vi köpte även en "dagbädd" som sedan skall in i vår Walk In Closet när den nu blir klar. Tänkte att man kunde använda den som en lite allt i allo. Som soffa eller perfekt att bädda upp när man får gäster och är inte gästen ensam så kan man bädda upp den för två. Rummet som skall göras om är ju ganska stort, nästan 50 kvm. Så det behövs fyllas ut med något praktiskt också och inte bara en massa kläder och garderober. Kommer bli bra tror jag, kanske blir det ett favvis rum dit man sedan kan smita till om man liksom bara vill vara ifred och vila sig lite.... - Bara vara....  ;)
Nu blir det till att slappa resten av kvällen.... 

Inga kommentarer: