söndag 8 maj 2016

HEMMA FRÅN LIDKÖPING

Nu är vi hemma igen efter en trevlig dag i Lidköping. Men jäklars vad varmt det var på vägen hem. Termometern i bilden visade 26,5 grader .. *puh*


Men sitter nu på en svalkande altan i skuggan där det fläktar lite. Riktigt skönt och hundarna har kommit till ro och ligger också i skuggan och slappar efter en lång och händelserik dag.

Dagen började för oss kan man säga med att Vouges Piccolo vann junioklass hanar men utan CK. Han är fortfarande ung och behöver bara växa till sig lite. Ägare till honom är underbara Anna Smedman. Sedan fortsatte det med att "Mojo", Clopsville Mojito var 2a i öppenlass slagen av våra allra bästa vänner Kari och Dan men sin underbara lille Glittertid Julian. Han blev sedan Bästa Hane och fick Cert och CACIB. "Mojo" blev då 2a Bästa Hane med Res-Cert & Res-CACIB.

Sedan fortsatte dagen med juniortikar och där hade vi "Molly", Vouges Odd Molly som var ute för första gången. Hon vann sin klass och fick CK. Unghundsklassen vanns av Glittertind Jolanda med CK som är en kullsyster till Julian.

I Öppenklassen tikar hade vi med oss också för första gången "Mindy", Vouges Gracious och hon vann sin klass med CK. Sedan rullade vi vidare till championklass tikar och där vann "Mimi", Ch. Aranel Infinity. Allt var helt galet och jag och Kari stod bara och fnissade lite för oss själva.

I bästa tik vann Kari & Dan's Jolanda med Cert & CACIB och "Mimi" som 2a med Res-CACIB. Två champions var också placerade i Bästa tik så "Molly" och "Mindy" fick gå in igen och tävla om Res-Cert vilket då lilla "Molly" vann.

BIM - GLITTERTIND JULIAN & BIR - GLITTERTIND JOLANDA

Så även om jag lite hamnade på "snopen" platserna idag så är jag super nöjd med dagen. Och gladast av allt är jag att mina underbara vänner Kari och Dan tog.. GRAND SLAM!! - Stort grattis till er, såå välförtjänt idag!! ;)

Nu har vi en vecka kvar att ladda om till nästa helgs dubbelutställning i Eskilstuna. Skall bli såå trevligt att komma iväg och campa lite... Men nu skall jag bara slappa resten av kvällen. 

Inga kommentarer: