lördag 7 maj 2016

UNDERBAR MORGON...

Så skönt att vakna upp till detta väder. Bara att slänga på sig morgonrocken, ta med en kopp kaffe och sätta sig på altanen och vakna upp. Finns det verkligen något bättre? Så himla billig lyx!!

CH. CLOPSVILLE BAILEYS
(GBCH. Aranel Cosmic - Clopsville Rioja)

Har faktiskt hunnit med massor redan denna morgon. Dessutom har "Bailey", Ch. Clopsville Baileys haft dambesök och allt gick precis som det skulle. Jag vet inte riktigt vad som har hänt men kanske är det för att vi kommer få ett nytt hälsoprogram på på våra Cavalierer. Men våra gamla gubbar verkar har blivit lite populära, i alla fall populärare än vad de varit de två sista åren.

Nu skall jag snart sätta igång och bada och fixa hundar inför morgondagens utställning i Lidköping. Skall bli kul att komma ut på banan igen, har ju inte ställt ut sedan MyDog i januari. Så lite pirrigt är det allt, men det är väl så det skall vara. - Eller?

Det har tydligen också blivit domarändring då Kerstin Nilsson är sjuk. Istället dömmer Yvonne Cannon från Irland. Så med denna ändring får vi lite sovmorgon. Vi har ju nu typ 50 pudlar före oss i ringen vilken gör att vi inte behöver gå upp i ottan. 

Ha nu en underbar dag och njut av sol och värme, det skall jag göra!! ;)

Inga kommentarer: