fredag 3 juli 2015

EN POJKE OCH EN FLICKA!

CRAIGOWL COASTER & VOUGES GRACIOUS

Det blev en lång och vaken natt för mig i natt. Hade inte riktigt tänkt att ha denna natten förrän i början av nästa vecka men allt kan man inte styra så det var bara att hoppa ur sängen och göra "Mindy", Vouges Gracious lite sällskap.

Jag vet inte vad det är för fel på mig men jag har faktiskt varit lite osäker på om hon ens var dräktigt. Visst har hon visat alla tecken och det väldigt tydligt men ändå har jag liksom tvivlat. Vet inte var felet är men jag känner mig mer och mer som en nybörjare på detta och blir nästan lite nervös och stressad. Så var det aldrig förr, då var allt bara såååå spännande och roligt, jag kunde knappt vänta på att få se resultatet. 

Hon hade också ett litet konstigt löp och löpte också tidigare en beräknat så kanske det också spelar in i min osäkerhet. Men i alla fall, två blev det och det blev en liten kille och en liten tjej. Båda är trefärgade precis som sin mor och far. Tiken kom först och "Mindy" tyckte inte det var speciellt kul att få valpar. Så hon visade inget intresse förrän hanen kom nästan hela 4 timmar senare. 

De är tjocka, goa, pigga och väldigt hungriga. De han knappt ut innan de ville ha tutte... så himla skönt när allt är precis enligt boken. Inget krångel och än så länge (Peppar, Peppar) går allt som på räls. Skall nu bli väldigt spännande och få följa dessa två små nya liv och se hur de kommer att utvecklas och bli i framtiden. 

Tik & Hane

Jag gick upp 01:30 så kanske skulle jag ta med mig valparna och "Mindy" in i sovrummet och slänga mig i sängen och sova lite. Får kanske inte bli för länge för i kväll skall jag och Per ha lite SPA kväll. Vi skulle haft det igår men var för trötta och la oss tidigt. Kanske tur för mig som varit uppe hela natten. Men några timmar måste jag nog sova annars blir liksom hela helgen förstörd. 

Ha nu en underbar fredag och till er som skall på utställningar i helgen säger jag - Lycka till!! 

1 kommentar:

Anna sa...

Grattis till fina valpar:)
De ser helt underbara ut, man blir allt sugen på ytterligare en:)