tisdag 15 september 2015

PIPPI-LOTTA & PRUSSILUSKAN


Idag kom jag upp väldans sent och hamnade då givetvis efter med morgonbestyren direkt. Men när det väl var klart så fortsatte jag som en galning och har nu städat, tvättat och fixat hela dagen lång. Allt för att förbereda allt så bra som möjligt innan vi drar till England på fredag och då lämnar över allt här hemma till Johanna och Billy.

Gick nog lite hårt åt med klorin idag för det luktar fortfarande simbassäng i min stora näsa. Men det släpper väl, för känns som om doften mer och mer försvinner och istället kommer huvudvärken sakta krypandes. Men rent och fint blev det och det känns alltid så himla skönt när man har grovstädat och gjort fint. 


Idag när jag bytte på "Lailas" valpar så passade jag även på att fota dem lite. Inte så mycket att fota ännu kanske men alltid kul att ha. Just nu är det väldigt tyst och lugnt i lådan. Inte så konstigt kanske då dessa två små har hela baren för sig själva. De i stort sett bara äter och sover. "Laila" är en super mamma och sköter allt, jag behöver bara prata med henne lite då och så så är hon nöjd. 

Om de skall heta Pippi-Lotta och Prussiluskan vet jag inte men jag kom inte på någon bra överskrift. Så det fick liksom bli så. Nått skall det ju liksom heta, blir lite opersonligt annars. 

Inga kommentarer: