torsdag 14 januari 2016

TELEFONSÄLJARE


Fick precis ett samtal från en dam vid namn Martha som satt i Schweiz och hon pratade på engelska som attan om hennes helt fantastiska hudvårdsprodukter. Allt från natt krämer till after shave och åter fuktande krämer. Hon var väldigt envis att jag skulle testa eller som jag förstod det kanske mera köpa deras hudvårdsserie för män som bara på några dagar skulle göra mig ung och vacker. 


Hon gav sig verkligen inte och jag försökte stoppa henne om och om igen att jag för det första är nöjd som jag är, och att jag har det produkter jag behöver hemma. Försökte också förklara att om jag behöver hjälp eller någon behandling så går jag till Klinik 34. Men hon fortsatte att tjata att man som MAN i min ålder faktiskt skall ta hand om sig själv och sin hy. 

Jag försökte igen avbryta samtalet och förklara att jag gör nog mer än många andra män med min hy och hur jag ser ut men ändå gav hon sig inte. Martha ville hela tiden ha min adress och mitt mobilnummer vilket hon givetvis inte fick. Så nu skall det bli väldigt spännande att se om jag får ett paket med hudvårdsprodukter i brevlådan trots att jag sa - TACK, men NEJ tack!! 

Inga kommentarer: