onsdag 4 maj 2016

FULL RULLE....


Idag har det varit full rulle hela morgonen. Först tagit hand om alla hundar för att sedan ge huset en uppfriskning med att damma, dammsuga & tvätta av golven. Detta för att det kommer besök idag!!!

Jag vet inte om alla har förstått men Johanna & Billy bor här och har bott här ett tag. Detta innebär ju då att även lilla Molly bor här. De bor här för att det känns tryggt och det är ju alltid behändigt att ha "The Morfars" nära till hands. Och skall jag vara ärligt, inte mig emot. Helt underbart att ha lilla Molly i huset. Man får liksom gosa hur mycket man vill och när man vill...

Idag är det nämligen dags för lilla Molly att få besök. Det kommer en barnmorska från BVC och skall göra hembesök och titta till lilla Molly. Så att fräscha upp här hemma kändes helt på sin plats. Man vill ju ge ett positivt intryck... - Hihi..

Så idag skall Molly få sig en "valpbesiktning" skulle man kunna säga om man skall översätta till hundspråk. Men att allt är UA är det ingen tvekan om. Hon är världens snällaste och man får nästan reta upp henne om man en skall få höra hennes röst. Hon bara sover, äter och skiter. - Precis som det skall vara!! 

- Nähä.. nu skall jag ut i solen, underbart väder ute idag!! ;)

Inga kommentarer: