lördag 11 juni 2016

LYX?


Igår tänkte jag att det var riktigt lyxigt att valparna föddes mitt på dagen. Jag slapp att vara vaken hela natten som annars är väldigt vanligt när det kommer valpar. För av någon anledning är de oftast på natten de kommer, eller i alla fall väldigt tidig morgon. 

Men jag glömde av några saker... Först så kan man ju inte sova med öppet fönster längre, inte heller ha på AC i sovrummet då man nu har små valpar där. Så det blev till att stänga till och stänga av vilket gör att det blir väldigt varmt att sova. 

Sedan när det blev hela sex valpar så är det alltid någon liten rackare som inte är riktigt nöjd. Någon som inte kommer åt tutten och någon som hamnar lite bakom eller vid sidan om och då visar sitt missnöje ganska högt. Så ja.. det blev ett gympass i natt. Man kan säga att mina ben har fått sig en genomkörare med att hoppa i och ur sängen x-antal gånger. Så vad hände egentligen med lyxen att få valpar på dagen? 

Bilden tog jag men mobilen i natt mitt i mörkret då jag använde den som ficklampa så jag såg var alla var. Annars går det bra, de äter och frodas precis som det skall vara.... ;)

Inga kommentarer: