tisdag 6 september 2016

TRÅKIGT BESLUT


Jag har idag tagit ett litet tråkigt beslut och det är att gå ur och lämna min specialklubb för Japanese Chin, alltså Japanese Chin Societeten. Vilket också innebär att jag indirekt lämnar SDHK. Lite synd men samtidigt så känns det faktiskt riktigt bra. 

Det är sandlådenivå och jag har länge haft känslan att minsta lilla jag kommer göra fel så kommer de att "hugga" mig. Nu fick de chansen och de tog den. Lång story men jag vill inte ha det som är negativt runt mig känner att jag är för gammal för allt dravel. Kan jag slippa det så gör jag gärna det. 

Jag har nu skrivit till webmaster/redaktör att radera allt som har med mig eller mina hundar att göra. Jag har skrivit till poängräknare till topp listan att ta bort alla mina hundar i tävlan om årets vinstrikaste Japanese Chin och jag har också skrivit till sekreteraren i klubben att jag inte längre vill vara medlem i klubben. 

Trodde väl aldrig att jag skulle behöva gå såhär långt men någonstans har jag också en stolthet i allt jobb jag lägger ner på denna underbara ras. Jag kommer oavsett om jag är medlem i klubben eller inte att ha superkul med mina hundar i framtiden. I typ 10 år har jag varit medlem och nu går jag vidare mot nya mål.... - That's all folks!! 

1 kommentar:

Anita spirean’s kennel sa...

Tråkigt men jag har gjort samma med collieklubben! Lycka till med dina fina hundar i framtiden. /Anita Spirean's Kennel