torsdag 13 oktober 2016

ÄNTLIGEN!


- Äntligen är det officiellt!!

Som vi har smugit och smusslat runt här i USA och hoppats på att ingen ser oss eller vet att vi är här. Vi är nämligen inte i New York just nu utan ca 3 timmar därifrån i en stad som heter Harrisburg. Detta då jag har blivit inbjuden att döma deras Top 20 Gala. Vilket innebär att jag ikväll skall gå igenom de 20 just nu vinstrikaste Cavaliererna här i USA. 

Allt har varit hemligt ända fram tills nu och vi är tre domare som kommer att dela på denna äran. De andra två domarna heter Elaine Lessig och Laura Dedering.

Jag är lite sådär skönt pirrig inför detta uppdrag och det skall bli väldigt spännande att se vad USA har att erbjuda när det kommer till Cavalier King Charles Spaniel. Top 20 gala börjar här 16:00 vilket då svensk tid blir 22:00. 

Dagarna fortsätter sedan här med utställningar ända fram till söndag. Men vi stannar bara tills på lördag då vi åker tillbaka till New York de sista dagarna vi är här. 

Per kommer ta lite bilder så jag lägger ut dem här senare. Nu skall jag nog faktiskt unna mig ett "litet" glas vin tror jag.  ;)


"The Secret Judges"

Inga kommentarer: