söndag 2 oktober 2016

SKÖN SÖNDAG!!


Idag vaknade jag upp med denna lilla skruttan bredvid mig. Fast hon sov HELA natten i sin lilla säng. Men när hon vaknade hämtade Morfar Per henne och då fick man komma upp och gosa vidare i vår säng denna söndagsmorgon. Väldigt mysigt att vakna upp på detta sätt. 

Allt gick bra igår med både Jamie och Molly. Jamie åkte hem igen senare på kvällen och Molly sov kvar hos oss. Idag är jag lite seg men inte för att det var jobbig att ha dessa små. Det är nog mer att man tar ut sig för att man har ansvar för dessa små guldklimpar. De var så snälla, de typ åt, sket och sov. Ja, mycket mer är det inte med små bebisar. Blir nog mer fart och aktivitet i framtiden allt medans de nu växer fort som attans. Men man får passa på att njuta av denna tiden också, den kommer liksom inte tillbaka. 

Idag har jag faktiskt sovit middag och det händer inte ofta vill jag lova. Har liksom legat med ett öga öppet och sovit så att jag inte missar något. Typ som när man har små nyfödda valpar bredvid sängen. Men det var så skönt när Johanna och Billy kom hem igen och man kunde lämna över ansvaret på dem igen. Lyxen med att vara "The Morfars". 

Just nu är det full rulle här igen. Billy står i köket och lagar mat, det blir köttfärsås och pasta. Per sitter och jobbar, vänder på viktiga papper och Johanna är ute hos hundarna och borstar  igenom bl.a. "Mindy". Och jag sitter "bara" här och bloggar och väntar på att alla skall bli färdiga!! - Hahaha...   ;)

Inga kommentarer: