tisdag 1 november 2016

DAGS ATT PACKA VÄSKAN IGEN!!


Nu är det dags att packa våra väskor och ge oss ut och resa igen, fast denna gång inte tillsammans. Per måste packa sin väska redan idag då han åker till England och London med jobbet imorgon onsdag. Han kommer hem igen på fredag men jag har då redan packat och åkt då jag åker till England på fredag morgon. Så vi åker lite om varandra.

Mitt flyg går från Göteborg via Köpenhamn som sedan tar mig till Newcastle och Norma och Gordon (Craigowl). På lördag åker sedan jag och Norma till Scotland för att döma The North East of Scotland Toy Dog på söndag. Jag har fått äran att döma tre av mina favorit raser, King Charles Spaniel, Japanese Chin & Cavalier King Charles Spaniel. Skall bli riktigt spännande då jag förstår att det är många hundar anmälda, över 300 totalt alla "toy" raser. 

Det blir bara en blixtvisit så jag åker hem redan på måndag. Ibland vill man vara borta längre men det funkar inte alltid då jag har massor här hemma att ta hand om. 

Jag hade tänk lunga mig lite med detta att åka runt och döma. Men idag fick jag en förfrågan som var lite svår att säga nej till. Mer om detta när allt är klart och officiellt. Tycker det är super kul att både resa och döma men samtidigt tar det en väldans energi. Nu gör jag ju inte det så ofta men när jag kommer hem är jag helt slut. Jag har liksom tömt mig helt på energi då man hela tiden är väldigt fokuserad och koncentrerad på det man gör och man vill göra det så bra som möjligt. Det är många beslut att ta.. 

Kanske skulle jag nu ta mig i kragen och göra något riktigt av detta med att döma. Vi får se, jag har god tid på mig att bestämma mig...   ;)

Inga kommentarer: