söndag 4 januari 2009

LISA HAR BLIVIT CHAMPION!!

Nu är helgen (snart) över och MyDog för vår del. Jag måste säga att jag är jätte nöjd med våra resultat. Lilla Lisa tog sitt 3dje cert och blev Champion. Våra andra tjejer hängde på tätt bakom. Med Lisa har vi nu fött upp/ägt 28 champions. Pojkarna gjorde också bra ifrån sig med att bli, 3, 4 & 5a bästa hanar. Stort grattis till Karin & Rolf Naryd och delägare Ingela Larsson-Larsen till att Vouges Lennie - "Pajas" blev BIR-Valp!

I helgen så visade vi även våra små Japaneser, vilket alltid är kul då det blir lite annorlunda. Inte bara att visa, utan hela biten med att fixa innan utställning och packa deras saker mm.
Koko fick cert båda dagarna och blev BIR på lördagen. I helgen hade vi även en debutant i ringen, Homerbrent Asobu. Inte för att han är ny i ringen, men han är ny i Sverige. Han har varit på ett flertal utställningar i England med framgång, innan han kom hit. Han skötte sig bra tycker jag för att ha kommit till en ny miljö med nya rutiner. På söndagen vann han öppen klass och slutade som 4a bästa hane.

Helgen har inte BARA varit hund, (även om det har varit mycket). Har haft (slimmade) besökare här över helgen. Hanna från Malmö har varit här (15 kg lättare) och Lena & Thomas från Stockholm (Massor med kilon lättare). Men att göra mat till människor som inte äter, Va ju lätt som en plätt.. *ler*

Erica (alltid lika slimmad) och hennes man Nicklas (smal han med) kom hit och åt på lördag kvällen då vi fick fira dagens framgångar på My Dog.

Alla har varit så smala denna helgen så endast våra hundar kändes en aning tjocka! Men, men vi säger som lätta reklamen - Om du har bestämt dig!

Vi har haft en jätte trevlig helg och haft så roligt med våra vänner. (Inte ätit så mycket *ler*)
Hoppas att vi ALLA ses snart och kan mysa ihop igen!



Ovan en bild på vår Nya Champion - Vouges Delicious. "Lisa"

Inga kommentarer: