tisdag 27 januari 2009

VARDAGEN ÄNTLIGEN HÄR...

Efter en rolig, härlig och intensiv helg så är vardagen äntligen tillbaka. I torsdags förra veckan åkte en valp och samtidigt kom norrlandsbesök. På fredag kväll festade vi till det lite granna med god mat och uppesittarkväll till över 2 på natten... (inte klokt att man orkar *ler*)

På lördag så åkte ytterligare en valp och på kvällen var vi hos Erica och käkade en fantastisk middag. På söndag åkte norrlandsbesöket hem och vi hämtade vårt besök från Tyskland. Blev en god middag och långt prat in på natten.

På måndag åkte våran nya vän hem till Berlin med sin valp. Idag åkte Per till jobbet och ytterligare en valp åkte till sitt nya hem.

Tänk att just idag så har vardagen kommit åter, man är trött men sådär härligt trött som man är när en utställning gott bra, eller en valpkull som fötts där inga problem uppstod.. precis så där trött e man...

Då är det skönt att vardagen kommer tillbaka, så både jag och hundarna kan få återgå till rytmen som man normalt har. Inte för att det blir mindre att göra, men man gör det i den takten som passar både mig och hundarna...

Länge leve vardagen!

Inga kommentarer: