fredag 20 mars 2009

FREDAG IGEN!

Tänk att det redan är fredag igen. Jag tycker att denna veckan har gått fort som bara den....
Idag blir det inte så mycket gjort, skall på möte i kungälv kl 13:00. Lite dum tid då det är mitt i dagen. Man hinner inte så mycket innan (mer än det vanliga) och vem vet vad man hinner efter. Har ingen aning om hur långt mötet blir.

Lite måste jag ändå hinna efter då vi skall ha dam besök i helgen. Måste fixa till det lite så att damerna har någonstans och sova, mm. Så att de är pigga och glada när de skall gå på Cavalier uppfödarutbildning i Göteborg, där de (vi) skall lära sig massor!

Var lite slapp igår, orkade bara bada och fixa till Jack igår. Men just nu har han en sån enorm päls så jag blev lite slapp när han var klar. Men, men 5 hundar blev igår, badade och fick klippta tassar & klor. Det finns alltid någon på tur... så det är ingen idé att stressa.

Hade tänkt lägga ut valparna på hemsidan igår. Satt och förberedde nya sidor och allt man måste göra för att lägga ut. Men även där blev jag lite slö... kände att jag inte riktigt fick till det. Så jag sket i att lägga ut dom. Får ta tag i det nästa vecka. Hemsidan springer inte ifrån mig den heller.

På Ericas hemsida http://www.leamington.se/ så kan man nu se nya bilder av Vouges Million Dollar Baby. "Baby" är en yngre syster till Vouges Invincible. Där hittar ni även nya bilder på Lilla Bree, Vouges Prelude och inte att glömma, Jack's vackra son, CADE!

Nu skall jag gå och se om Koko & Marja har blivit klara med sin frukost. Marja är glupsk men Koko kan ta tid på sig, kan ligga och vakta sin skål och nästan reta Marja lite, att han faktiskt har mat kvar. Den som spar han har......

Inga kommentarer: