söndag 5 juli 2009

VILKEN SKÖN DAG!

Efter att ha haft runt 30 grader i över en vecka så känns det RIKTIGT skönt med 25 grader, som idag. Det har till och med kommit 10 droppar regn idag.

Har fått gjort massor som man inte har orkat med innan. Hundarna har fått storstädat, putsade fönster och nya gardiner i sitt rum.

Per har rensat och tvättat altanen på baksidan. Den blev riktigt fin! Innan såg altanen mera ut som ett skrotlager eller en loppis markand. Vi har bara hivat ut saker där som vi inte längre vill ha. Som gamla blommor med krukor mm. Nu ser den så fin ut igen, med sina kyckling gula solstolar.

Imorgon är det dags för lite hundbad, de som inte åker så ofta eller aldrig på utställningar numera behöver ju också badas. Hoppas att det inte blir allt för varmt imorgon, men det får gärna vara såpass att hundarna kan självtorka, underlättar arbetet lite. Då hinner man med flera utan att slita ut sig allt för mycket.

Hanna åkte hem till Malmö och sin Niklas igår. Min dotter Julia med pojkvän Putte, åkte hem idag. Oj, vad tomt det blev.Vad skall vi hitta på nu?!

Men till helgen är det Tvååker och då har Hanna LOVAT att komma upp och hjälpa oss, så då träffas vi ju igen. Sedan kommer Lena & Thomas ner med sina vovvar. Då är huset fullt igen. Skall bli kul att umgås lite igen.......

Inga kommentarer: