lördag 12 september 2009

KLART!

Åh, äntligen... Cavaliererna är klara för imorgon. Ibland när man håller på känns det som om det aldrig skall ta slut. Man håller på och håller på. Men nu är det klart. Per åkte precis och tankade bilen så slipper vi stanna för det imorgon bitti. Sparar lite värdefull tid på morgonen. Bilen är ompackad, så att Cavaliererna får plats tillsammans med Japaneserna. Men imorgon skall inte lilla "Betty" med, hon gjorde sitt idag.

Det är en väldans massa Cavalierer imorgon, tror det var ca 95 stycken! *Huh* Kommer att ta hela dagen. Så allt kommer säkert krocka som vanligt när Japaneserna skall in. Tur som är så kommer lilla Hanna och hjälper oss. Vet faktiskt inte hur vi skulle klarat oss i år utan henne. Japaneserna har inte lika många. Idag var det 19 stycken och imorgon bara 6.

Har sovit några timmar idag, var helt slut efter dagen. Min förkylning har nu gått över i fas 3, vilken innebär att jag numera känner mig ganska pigg, men snorig. Så skall nog kunna klara av dagen imorgon med lite nässpray & Ipren. Och inte att glömma en MASSA papper. Skall nog vara glad att det inte är Svin flunsan, för vem fasen vill vakna imorogn bitti med en "knorr" mellan benen....

Lycka till ALLA!!

Inga kommentarer: