tisdag 22 september 2009

WORLD SHOW 2009

Tanken var sedan länge att vi, ett gäng, skulle åka till Bratislava och ha en skön lång weekend och bara njuta av Världs Utställningen och dess atmosfär. Inga hundar anmälda utan bara göra en trevlig resa tillsammans. Samma skulle vi göra med Windsor i sommras. Men VARFÖR skall allt krocka med något annat!?

Det är nog den största baksidan med att hålla på med hundar. Man är lite låst, vilket gör det väldigt svårt att planera för framtiden ibland. Jag/Vi måste verkligen bli bättre på detta.

Så tråkigt, hade verkligen sett fram emot både Windsor och Bratislava. Nu blev det inga njutar hundresor i år.

Har idag avbokat våra rum, där vi skulle bo tillsammans med flera hundmänniskor från te.x Holland, Frankrike, Tjeckien & Norge mm. Hade varit så himla trevligt att få komma iväg. Eller hur?

Men, men.. ingen idé att hänga läpp. Utan det är bara att komma igen och planera vidare för någon ny resa, någon annanstans. Kanske skulle man sätta sig och planera inför Världs Utställningen i Danmark nästa år. Eller skall man skita i hundresor och titta på en sol resa med paraply drinkar och allt var det innebär. *Hum* Vad är mest lockande??

Inga kommentarer: