måndag 7 december 2009

JULPYNT & GRAN, ELLER INTE!?

Det här med julpynt, är det någon som håller på med detta längre?? Eller har ALLA pepparkaks hus och tomtar, änglar, Jesus & Maria på bomull på alla lediga bänkar hemma?

Givetvis hade vi allt detta när barnen var små. Men nu är alla fyra så stora att de inte ens ser skillnaden på att man har pyntat eller inte. Vad är då vitsen??

Så hos oss är det bara några ljusstakar & stjärnor som lyser i fönstren. Sedan köpte vi en svart plastgran förra året. Eller var det två år sedan? Skit samma. Det räcker för oss. Granen är faktiskt jättefin. Inte lika hög och bred som vanliga plastgranar eller riktiga granar. Tar mindre plats, plus att man behöver inte hänga upp så mycket, för den blir snabbt full klädd. Svart gran med silver & vita kulor mm.

Oavsett om man pyntar mycket, lite eller inte alls, så kommer tomten ändå. Det tror i alla fall jag. Man kan pynta som en galning, ställa ut gröt mm... men, han kommer bara till dom som har varit snälla. Visst är det så?

Plastgran är det inte många som vill ha kanske. Men jag tycker det är väldigt praktiskt då man har hundar i huset. Har ingen lust att ha barr överallt! Annars så kan man ju pynta som på bilden nedan. Det går till och med torka av, om man te.x har hanhundar med behov. Bara ett förslag!!"Probably the best christmas tree in the world!"

Inga kommentarer: