lördag 13 februari 2010

CAVALIERSPECIAL I SOLLENTUNA

Åhh, vad jag skulle vilja vara där idag. hade varit så kul att komma iväg. Men vad gör man när man får feber och ligger i antigen soffan eller sängen och bara mår SKIT!! Men det retar mig!!

Hade anmält 8 hundar tills idag. "Hank" & "Hannah" skulle få föra debut eller comeback eller hur man nu ser det, i veteranklass. Plus att vi hade anmält 3 debutanter. "Rickey", "Kelly" & "Tina". Hade varit så kul. De har badats hela veckan inför detta. Ja, ja skit samma, de springer här hemma och bara ser fina ut, som vinnare, i alla fall i mina ögon!! ;-)

Fick nyligen lite NEWS, Lena & Thomas fina valpar gjorde det bra på sin första utställning. Hanen de har behållit, "Todd", blev BIS-Valp och tikvalpen som de har sålt till Eva Holmberg blev BIM. Tätt följd av tikvalpen "Mayha" som de har själva. Kan inte annat än vara lite stolt. Pappa till valparna är våran "Frankie", Ch. Rosscrea Free Loader & Mamma är "Paris", Vouges Drama Queen. Är så himla glad för Lena & Thomas skull att jag får gåshud över hela kroppen. BRA JOBBAT!! (Vad vad det jag sa, Lena!)

Återigen, hade gärna varit där och och hejat, och sett detta med egna ögon. Men det blir till att inta framåtstupat sidoläge i soffan ikväll, framför Melodifestivalen. Har tjuvlyssnat lite på låtarna på svt.se, hoppas nu att det blir snäppet bättre än förra lördagen!

När man har anmält till en utställning, så får man ( i alla fall jag) känslan som om man skolkar, om man inte åker. Men vad gör man när man är sjuk. Plus att två av tikarna vi hade anmält har börjat löpa. Och toppen på detta blev det oväder inatt, massor med snö kommer på den östra sidan av Sverige. Så det kanske var tur i oturen att vi inte kom iväg.

2 kommentarer:

Susanne Lundgren sa...

Hallå där skolkare.. Nyss hemkommen från stockholm.. resan hem tog lite längre tid än vad den brukar.. men med pingela med som ska röka stup i kvarten och äta så var det bara att stanna.. ;)

Detta var ju Izzie´s första "riktiga" utställning och 1 i kv och sen 3:a i kk med hp så var jag riktigt nöjd.. det var ca 15 st i jumiorklassen..

Susanne

Silverklockan´s

Pia sa...

stackars dig
KRYA PÅ DIG