söndag 18 april 2010

VILKEN DAG MED - ARANEL KENZO!!

Hade egentligen inga förväntningar då man åker med två juniorer på utställning. Men som det gick!!

Lilla Betty gjorde ett tappert försök men hon ville inte gå i ringen. Domaren skrev i kritiken att trots att hon inte vill så får hon ett första pris, då hon är så ung och av så god kvalitet. Vi tar nya tag och hoppas på att det går bättre nu när utställningarna flyttar utomhus.

Kenzo däremot går som ett tåg. Först så vann han sin junior klass och gick då vidare till Bästa Hane. Han blev bästa hane med CERT och sedan även BIR!

Att vara på en SDHK utställning är något som varken jag eller Per är vana vid. Men jag måste säga att det är väldigt trevlig utställningar. Flera finaler i slutet på dagen och Kenzo hade fått äran att representera två. Först var det alla vinnande Juniorer. Väl inne i ringen skötte han sig som om han var född i en utställnings ring. Han vann och blev BEST IN SHOW Junior. WHOW!!

Sedan var det dags för BIS FINAL, många fina BIR vinnande hundar kom in i ringen och Kenzo visade sig bra med nu verkade det som om han tyckte att nu räcker det, jag vill hem....

Vi gjorde så gott vi kunde och slutade som BEST IN SHOW-2!! Herregud, Lille Kenzo, han är ju bara ett år gammal!

Vi hade en jättetrevlig dag. Många vänner där och till och med Kari & Dan som inte ens har någon ras som får tävla på SDHK kom och hejade på!. Så kul att träffa dom. Även om vi hade umgåtts hela dagen så kunde vi inte få nog av Kari och hennes man Dan. Så vi hängde på med hem och tog en fika.

Kari & Dan bor hur bra som helst. Så väl fixat för alla hundar, ja, det kan inte bli bättre. Så även om vi hade tänk att ha en härlig Japanese Chin dag så fick vi även en dos av Cavalierer i form av Glittertind's Kennel. Många fina Cavalierer, undrar vad de har köpt dom?? ;-)

Det är något fel på min blogg idag, kan inte lägga ut några bilder från gårdagen. Men jag hoppas att det funkar snart!!

Inga kommentarer: