onsdag 21 juli 2010

DU ÄR EN DEL AV MIG...

Den sista tiden har det hänt mycket, lite för mycket. I fredags fick "Kenzo" & "Marja" två små underbara valpar. En pojke och En flicka, som numera heter "Hans" och "Greta".

På lördagen for Per till Stockholm för att sova en natt hos Lena och Thomas för att sedan åka vidare till hundutställningen i Alfta. Lena följde med och tillsammans gjorde de ett fantastiskt jobb. "Jackson" Ch. Vouges Invincible blev BIR på Cavaliererna och "Kenzo", Aranel Kenzo fick cert nummer 16 och även han var BIR. Tack Lena och Tompa för allt ni gjorde för (oss) Per i helgen. Underbara människor..

Igår fyllde jag år och egentligen skall ju allt vara toppen och helt enkelt bara underbart. Det är sommar och solen lyser och man skall bara njuta. Men, jag har svårt att njuta. Något tragiskt har hänt hos oss. Något som bara inte får hända. En uppfödares skräck!!

Vår lilla Vouges Angelic (dotter till "Frankie" & "Summer") insjuknade hastigt på måndags morgonen. I il fart till Västra Djursjukhuset och alla dessa underbara människor som jobbar där. Snabbt tog de hand om henne men tyvärr gick inte hennes liv att rädda. Hon somande in lugnt och stilla på eftermiddagen, knappt 8 veckor gammal :-(

Varför? Hur kan detta hända? Hon var också en valp som bara föds en på hundra. En sån som ALLA vill ha. Ett "must have"!! Åhh.. mitt hjärta blöder. Tankarna for omkring. Kunde jag gjort nått? har jag missat nått? varför??

Jag är så ledsen, så onödigt. Ibland undrar jag om jag är gjord för detta. Ibland är uppfödning så smärtsamt. Så hårt att det går inte ens att förklara...

Lilla "Angelic". - Du är en del av mig, vi ses igen. Jag skall aldrig glömma dig!!


Inga kommentarer: