tisdag 3 augusti 2010

RANSÄTER 2010 - 2 x BIR & BIG-2

BIR - CH. VOUGES INVINCIBLE & BIM - CH. GENTLELINE'S MISS CONGENIALITY


En sån dag i Ransäter i helgen. "Jackson", Ch. Vouges Invincible var bästa hane & CACIC med Per i snöret. Sedan strulade det till sig då man har två raser så jag fick gå in i BIR & BIM. Och "Jackson" blev BIR. Sedan var även "Kenzo" BIR så det fick bli koppel byte igen i grupp finalerna. Där drog "Jackson" det längsta strået och blev GRUPP-2 för Mrs. Diane Anderson (USA), denna gång med Per i andra enden av snöret.

Herregud, jag känner mig förvirrad av att skriva detta. Undrar hur "Jackson" kände det denna dagen!! Det brukar alltid vara Per & Jackson, från början till slut, förstår inte vad jag skulle där och göra, säkert inte Jackson heller....

För domaren Lotta Bergström så var "Rickey", Clopsville Gin Rickey vinnare av Junior klassen och slutade som res-Bästa Hane. Även "Tina", Vouges Christina var res-Bästa Tik! Grattis till Jonathan och Madelene som var Bästa tik!

JWW-2010 ARANEL KENZO, 18 CERT

"Kenzo", Aranel Kenzo fortsätter sin fram marsh i ringarna. Han blev BIR och fick cert NUMMER 18! Domare var Mrs. Diane Anderson från USA.

Tror nu att han har cert rekord i Sverige. Jag vet inte, men om någon vet så skulle det vara kul att veta hur många cert som är rekordet! Någon som vet? ;-)

Inga kommentarer: