tisdag 27 december 2011

RICKEY & LISA’S SMÅ KNATTAR!!

VOUGES EMERGENCY BRAKE & VOUGES ETIQUETTE
SE UCH & JWW-10 Clopsville Gin Rickey - SE UCH Vouges Delicious

Tiden går och ”Rickey” & ”Lisa’s” små knattar växer så det knakar. Man har inte hunnit med att titta på dem så mycket de sista dagarna då julen har varit i vägen. Samtidigt så har de legat i sitt valprum en så kallad skyddad verkstad. Men nu flyttade de ut till köket igår. Samtidigt fick även ”Tina” med sina små flytta ut. Flytten gick bra och mammorna tog det med ro. Men några små Jappar i köket var väldigt imponerade och nyfikna.

Att fota valpar är inte lätt. Speciellt inte om de är som i denna ålder så man liksom inte riktigt ännu kan kalla på deras uppmärksamhet. Men ger man dem en vecka eller två till så blir det lite lättare. Men då är det svårare att få dem att sitta still. Hum – det där med att fota blir aldrig bra hur och när man än gör det. Krävs proffs för detta och det är INTE vi.

Men jag lägger dem heller på en filt, fäll eller liknande en att grabba tag i dem så att det ser ut som om man stryper dem och sedan fota. Tycker liksom charmen av ”den gulliga valpen” försvinner då.

”Lisa” är en fantastisk mamma, så noga och så kär i sina små. Första kullen hon hade var med ”Bailey”, Ch. Clopsville Bailey. Denna gång blev det med halvbrorsan ”Rickey” som också är efter GBCH. Aranel Cosmic. Nedan är en bild på ”Barbie”, Vouges Wedding Song som nu snart är 2 år. Hon är fortfarande inte visad i ringarna, får se vad vi kan hinna med under 2012!!

VOUGES WEDDING SONG
SE UCH & SE V-10 Clopsville Baileys – SE UCH Vouges Delicious

Igår hade vi kylskåps tömning. Susanne och Jimmie var här och hjälpte oss. Det som inte gick åt hamnade i sopporna och julmaten är nu puts väck!! Så skönt, så idag blev det ingen julmat utan pasta.

Vardagen är tillbaka och Per skall göra någon dag till på det nya jobbet innan han börjar på riktigt i januari. Så idag har vi börjat med att förbereda för att ha monter på MyDog, så att vi slipper stressa med detta precis innan. Massor med Chris Christensen produkter kom precis innan jul. Så detta har vi idag tagit hand om och sett till att de små flaskorna ”mår bra”.

Julmusik är jag också trött på just nu. Men de ”små” jappe killarna ”Viktor” och ”Charlie” har sin egen kör och kör för fulla halsar då vi har löptikar i huset. Men nu verkar de tysta och trötta. Kanske de rent av sover!? Så då skall jag passa på att ta ”min” kväll, så nu slänger jag mig i soffan en stund.

Inga kommentarer: