måndag 27 februari 2012

NICE SURPRICE!!!

Massor har hänt och lördagen började med att vi åkte till Freeport för att shoppa loss lite till Per då han skulle på ”Freeport Awards” på kvällen. En fest för Freeport och alla dess butiker där det var som en liten gala och priser delades ut till bästa butik mm. Väldigt kul idé tycker jag, sporrar nog många. Dessutom fick Per äran att gå upp på scenen tillsammans med självaste Dogge Doggelito. Men han fick ingen cykel på köpet!!



Men, men vi hittade lite kläder i den ny öppnade Hugo Boss butiken. Jag hittade också en kavaj som det inte stod Hugo Boss på utan mer ”Peter is da Boss”. Så den fick följa med hem den också!! Med 50% rabatt så fick jag den för det fantastiska fyndpriset 2999:-, bra va!!!

Kvällen så låg jag själv i soffan och kollade på melodifestivalen tillsammans med Johanna & Anton. Per var ju på gala. Måste säga att jag hade nog lite mer förhoppningar på Danny. Tyckte kanske att han satsade lite mycket på dans och all koreografi och missade lite av sången. Lite synd då han egentligen verkligen kan sjunga. Men han lyckades i alla fall att ta sig vidare. Måste nog säga att jag tycker synd om Charlotte som gjorde ett riktigt magplask som kostade henne 1 miljon, hum!!

När väl alla låtarna var spelade så inser i alla fall jag att Loreen är vinnaren i år. Tittar man på Svenska Spels odds lista så leder hon även den. Alltså tippad som vinnare i Globen. Tätt följd av Danny, Lisa och Molly. Tror kanske att det kommer att bli tjejernas kamp i Globen, spännande eller hur.



På kvällen fixade jag allt med hundarna och kom i säng ganska sent. Det vankas ju valpar men allt var så lugnt hela kvällen så jag tog med mig flickorna till sovrummet och somnade sött vid 01:00. Men redan vid 03:00 vaknade jag av att jag hörde någon ligga och slicka och slicka…… Ljudet gjorde mig tokig så jag tände lampan. Vad får jag se då?? Jo, ”Sawa” hade fått en liten flicka!!! HERREGUD… flög upp ur sängen och rusade ut i köket för att hämta handdukar att torka den lilla valpen.

Fick väckt Per som hade kommit hem så att jag fick med mig ”Sawa” och allt till köket. Stackars Per såg helt förvirrad ut när han kom med ”Sawa” och hennes korg. Väl i köket så kom valp nummer två. Jag förundrades över hur snabbt gick detta egentligen? Från att vara cool lugn klockan 01:00 så var det fullfart bara två timmar senare. Ja, ja… allt gick bra och hon fick sina två små prinsessor. Men sicken NICE SURPRICE… är helt mållös!!


Ingen valpning är den andra lik, man blir lika förvånad varje gång. ”Sawa” valpade hur lätt som helst. De bara rann ur henne och hon sa inte ett pip. Hon blev nog lite stressad av allt som hände och att jag flög upp som en galning mm så hon var inte riktigt tillfreds vilket gjorde att jag fick
för mig att hon kunde ha en valp till. Hon kändes tom men hon flåsade och bäddade och jag lät henne hålla på. Det blev en lååång natt då hon inte varvade ner och tog sig till sina valpar först på morgon timmarna.

Nu är de här och har fått arbetsnamnen ”Vickan” och ”Madde”. Mest för att det är så mycket snack om prinsessor den sista tiden. Plus att våra döps med ”Roiyaru” i sina namn vilket betyder ”Royal” på Japanska. Söndagen blev en slappar dag då man inte är i riktig balans efter en valpning. Per hade dessutom varit ute och svirat sina lurviga, så vi behövde verkligen en dag som man inte gör någonting på. Riktigt skönt ibland faktiskt.

När jag satt där på natten så kom jag att tänka på att det är ganska exakt på datumet för ett år sedan som detta hemska med kidnappning och allt hände. Då vi var hämtade av Poliser och fick utrymma huset illa kvickt… Gå tillbaka och läs mitt/mina logginlägg slutet av februari 2011 om ni missat. En annan sak som slog mig var att låten ”Främling” med Carola fyller 29 år i år. Maj gaad, hur gammal är man egentligen. För mig känns det som igår… Eller?

Inga kommentarer: