lördag 28 juli 2012

OLYMPIC GAMES 2012!!

Att det var invigning av OS i London igår kunde väl ingen missa. Till och med jag och Per låg i varsin soffa och gluttade. Men allvarligt, var inte invigningen lite väl lååång? Jag fick nästan nackspärr!



Jag tycke faktiskt att det mesta var ganska rörigt. Fattade liksom inte grejen alla gånger. Vissa saker var väl bra och så. Men kan just nu inte komma på något som var sådär lite extra men än när David Beckham kom storstilat åkandes i en upplyst båt, snyggt!!



Ok, ceremonin och sättet som den olympiska elden tändes på var också rätt maffig faktiskt.

Samtidigt så kunde man glädjas åt alla de förväntansfulla idrottarnas ansikten igår. Många av dem lyste verkligen i rutan. Andra som kom med flaggan såg mer ut som; - Oj, vad svårt det är att hålla i en flagga, måste koncentrera mig.

Kul i alla fall att jag orkade vara vaken tills den svenska truppen knallade in på arenan, med Rolf-Göran Bengtsson i spetsen. Lite stolt som svensk blir man ju ändå på något konstigt sätt.

Hade nästan behövt sovmorgon idag då man var uppe halva natten. Men jag får väl skylla mig själv att jag inte tvingade hundarna att oxå se på Invigningen. De var pigga nu på morgonen, så det var bara att släpa sig upp!

AB FAB!!!


Så nu är det väl bara att säga; - Let the GAMES begin. Men jag missade, vem vann guldet igår??

Per fyller år idag!!, - Hum, vad skall vi hitta på tro!?

Inga kommentarer: