söndag 5 augusti 2012

FINA FLICKOR!!


Ligger i soffan och kollar på hur Bolt bara krossar sina motståndare i 100 meter. Mäktigt!! Annars så har jag mått lite bättre under kvällen, känner liksom att det kommer och går. Hoppas det är över imorgon då jag tänkte ta itu med mina Cavalier pojkar som behöver badas och fixas.
Annars måste jag bara få säga att jag är lite stolt över hur det har gått på lite utställningar i helgen. Först ut i lördags i Östersund var Cavanzas Chaka Khan som blev BIM och fick CERT och CACIB. Hon är en dotter till vår Ch. Vouges Charlatan. Domare var Kenneth Edh

Idag var det en dotter till Vouges Voodoo Doll som heter Lazycroft's Sweeter Than Honey som blev BIM med Certi Överkalix, domare var Sara Nordin.

Är man inte med själv och tävlar så får man suga åt sig att barnbarnen gör bra ifrån sig. Är ärligt från hjärtat glad att det funkar i flera generationer och då inte bara med mig eller för mig. Att mitt material också kan glädja andra. Stort grattis till alla inblandade, uppfödare som ägare. Bra jobbat!!
Skall nog ta en tidig kväll. Hoppa i säng och titta på lite vampyr serier. ”True Bloods” säsonger är avklarade. Nu är vi inne på ”The Vampire Diaries”

Inga kommentarer: