tisdag 7 augusti 2012

JA, KANSKE….


Nu har jag kört med produkterna från White One som jag beställde för någon vecka sedan. Har precis gjort hela proceduren efter en skön dusch. Det tar lite extra tid på toan, men ger det resultat så är det ju värt det.
När Johanna kom hem idag så tittade hon på mig och såg att det hade blivit lite skillnad på mina ögonfransar med iLash, ögonfransserum. Hon uttryckte sig så här – Men Peter, det ser ju ut som om du har mascara. Ja, de har nog kanske hänt lite. Så det är väl bara att fortsätta och se om man kanske får ta fram saxen när man är klar.

Lite före och efter bilder med iLash efter 8 veckor

Även med mina tänder börjar det hända lite. De små missfärgade fläckarna jag hade på tänderna är i stort sett borta. Tänderna börjar nu bli vitare, och detta är ju toppen!! Nu när man håller på med detta så tänker man på allt man stoppar i munnen som kan missfärga. Allt från kaffe, te eller godis. Och inte för att prata om cigaretter. Kanske kan detta få mig att sluta röka?
Jag kör nu på ett tag till så får vi se vad som händer. Jag har ju inte fått hem det LILLA kittet med produkter. Nä, har nog så att det räcker för hela året. Men jag skall försöka få med mig Per på detta. Tror allt att han är lite sugen på att testa, men han orkar inte säger han när det väl kommer till kritan. Ja, ja.. det är upp till honom om han vill ha VITA tänder, eller hur!?
Nä, nu skall jag slappa framför Tv’n och lite friidrott OS. Skadad som man blir så kollar man just nu in vita tänder och långa ögonfransar…. 

Inga kommentarer: