onsdag 8 augusti 2012

SOL & MOLN!!


Idag är det både lite sol och moln, blåser en del. Men nu gäller det att passa på att få gjort massor inne då hundarna kan vara ute lite idag. Lättare att få saker gjort när man har dem ute, än när det skall springa bredvid mig och snabeldraken.
Just nu ligger de i lä ute i sina hundgårdar och njuter av solen. De blir lite vilda och fulla av energi när de får vara inne så mycket. Men vad sjutton gör man när det regnar dagarna i enda. De vill ju inte gå ut då, man får ge dem en kick i baken, i alla fall vissa av dem. De som anser sig lite fiiinare!!
Alla maskiner är nästan igång idag, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, damsugaren och såklart kaffebryggaren!! Givetvis står datan också på så att jag då och då kan hålla koll på vad som händer ute i världen!!
Ikväll skall jag samla ihop massor som måste skickas iväg. Sedan också svara på en massa mail. Har dragit lite på att svara på vissa då det för mig är stora beslut att ta. Men nån gång så måste jag ta mig i kragen och svara. Ett beslut måste fattas, förhoppningsvis så blir jag mera klar över svaret under dagen och kan svara ikväll.
Veckans tävling är i fullgång (se förra inlägget i bloggen), så det är bara att tävla på. Har redan en ny tävling på G tills nästa vecka. Herregud, som jag håller på…. Men har man lite tid över så – Why Not!!

Inga kommentarer: