lördag 29 september 2012

SHOPPING!!


 
Idag har vi gjort lite shopping inför resan. Alltid lite extra kul att kunna fylla resväskan med något nytt. Nästan som när man skall gifta sig, något nytt, något gammalt och något lånat. Frågan är bara var jag skall låna, öh?
Det blev en hel hög med t-shirtar och linnen. Sedan också lite långärmade tunnare tröjor och några skjortor. Från J.Lindeberg, Diesel, Filippa-K, Matinique mm. Givetvis var vi på Freeport och slösade lite.
Var även iväg till Media Markt och såg till att hotta till min iPad lite så att jag kan blogga och allt annat man gör på nätet, kolla mail tillexempel! Blev ett litet tangentbord och koppling så att man kan koppla upp sig på TV’n. Resten tror jag att jag redan har.
Vi har lite kvar att fixa med innan vi åker så som en runda till Apoteket, det gäller att ha medikamenter med sig. Dit man kommer har man ju ingen aning om vad det är och vad man då stoppar i sig. Så för att vara på den säkra sidan så blir det Apoteket imorgon plus att handla det som hundarna behöver som mat och annat.
Nä, nu skall jag ta in mina hundar. De har nu varit ute en stund efter att de fick lite senare middag idag. Men så är det och så blev det!!

 

Inga kommentarer: