onsdag 19 september 2012

TOM I BOLLEN!!


Idag känner jag mig faktiskt lite tom i bollen. Har för det första sovit SKIT inatt. Sedan har jag mycket framför mig som måste redas upp, planeras och fixas. Bland annat resan, för det är ju ganska snart vi åker, - WHOOHOO!!
Sedan måste jag komma till lite beslut när det kommer till hundarna och framtida parningar. Hade lite idéer på gång men jag vet inte. Än är ju inget gjort så jag hinner kanske ändra mig. Tanken var ju att åka och para utanför mina väggar. Men av olika anledningar så börjar jag nu tveka, inte bra!!
Sedan är det alla andra projekt som måste dras i land och i mål. Inget av detta är varken tråkigt eller jobbigt. Utan egentligen mera år lyxproblem hållet, så jag skall kanske inte klaga. Men när det blir mycket på en gång så vet man inte riktigt var man skall börja.
Jag får sätta mig i eftermiddag med ett block och penna, kaffe och några cigg och skissa och planera så att jag får ”tom”bollen i mål!! Per skall ut och roa sig med jobbet ikväll så jag har tid att sitta i lugn och ro.
- Det gäller att sikta högt och långt!!

Inga kommentarer: