tisdag 18 september 2012

TVÅ SMÅ KVAR!!


Nu ikväll har vi levererat valp nummer fyra. Denna gång var det lilla Vouges Fragrance som flyttade till sin nya matte i Skövde. Om jag inte missförstod så var namnet ”Saga” på tapeten då hennes nya matte tyckte att det var ett bra namn, för med Fragrance så började det en ny saga. De har tidigare haft Cavalierer i familjen sedan 80-talet så vana vid Cavalierer finns vilket känns bra för mig som uppfödare.

VOUGES FRAGRANCE
Hela familjen är flitiga läsare av bloggen och har följt den en tid. Så då är det ju lite extra kul att kunna lägga ut en bild på dem alla här, eller hur? ;-)
Nu är det bara två små tjejer kvar. Båda skall åka långt och då får de stanna ett tag till, tills alla deras papper är redo för långa resor. Ändå lite tur att det var två som blev kvar lite extra länge för då har de varandra att busa med. Plus att höns mamma Sarah får chansen om att rå om sina små valpar lite extra länge. För ännu har hon inte gett sig att vara mamma. Smiter in till dem så fort hon får chansen och har så gjort hela tiden. Oftast tröttar de lite på dem då de bits och bara bråkar. Men inte Sarah, för i henne får de och kan de hålla på med hur mycket de vill. Man kan faktiskt se att hon njuter av att vara med dem… nästan lite sorgligt då de nu åker en efter en…..
 

Inga kommentarer: