fredag 7 december 2012

RUTA ETT!!

Idag på morgonen har jag varit tillbaka med min "guldklimp" på djursjukhuset. Han blev inte bättre och piggade aldrig på sig efter operationen från i måndags. Trött och allmänt låg hela tiden. Jag hade hoppats på att det skulle vända ungefär nu. Men inte....

Ur såret kommer det massa vätska och allt ser irriterat, lite svullet och fult ut. Dessutom så har han ont. Han har endast druckit litegrann och nån mat har han i stort sett inte fått i sig alls. I går kokade jag kyckling åt honom och försökte fjäska med honom lite. Bra att ha matkasse ibland, för då har man mycket mat hemma. Men inte ens det ville han ha.

Han har annars varit väldigt duktig och medgörlig. Kissat har han han också gjort bra. Så nu får vi bara hoppas att han kan få den vård han behöver så att han blir sitt rätta glada och pigga jag snart igen. Med oss i måndags fick vi bara smärtstillande (rimadyl) vad hände med atibiotikan, varför fick vi inte med oss det? Hade kanske inte hamnat här om vi hade satt in det med en gång. Måste de bli sjuka efter en ganska stor operation innan de får det?

Nu håller jag tummarna och hoppas på att få hem honom snart - lille plutten! Men visst är det bara härligt och veta att man har dyra och exklusiva hundar!! Nya prisuppgiften från idag nedan.

Inga kommentarer: