onsdag 9 januari 2013

AFTER DARK!!

Efter mörker kommer det ljus, lite så känner jag just nu. Dessutom går vi nu från mörka tider till ljusa och härliga dagar. Har massor med roligt att se fram emot i vår. Bland annat så är biljetter bokade för att se After Dark på Rondo i Göteborg.

 
Skall bli riktigt kul att få komma ut och göra och tänka annat än hund. Man behöver det för att som sagt få inspiration för att orka kämpa vidare med sin hobby och passion i livet. När man har hundar runt sig 24 timmar om dygnet så är det lätt att man snöar in sig på bara hund. Men livet har så mycket mer att ge, så mycket mer att upptäcka och då behöver man ibland lite annat för att kunna ge 110% tillbaka i hunderiet.

Jag känner att jag börjar få en hunger för att se annat, göra annat och lära annat än överarmar och svansansättningar. Bara få resa lite och må bra. Med hundar blir man lite fast och det är ju en livsstil i sig men jag vill göra allt, få allt från fler världar. Kan man det? Ja, det kan man nog man få, gäller bara lösa allt på ett praktiskt och bra sätt, eller hur? Det är något i alla fall jag skall försöka lösa under 2013. Kanske skulle man redan nu börja leta efter nån bra kennelhjälp.

Våra liv har hittills faktiskt haft en ganska bra balans mellan hund och annat. Kanske då mera åt hund, men nu skall jag försöka att få det mer 50/50 framöver. Frågan är bara om Per skulle kunna tänka sig göra samma, eller mer kanske 70% mig och 30% Freeport? Hahahahha

Skall och kommer aldrig överge min hobby och mina hundar utan bara hitta en bra balans så att allt inte alltid bara handlar om hund. Men mycket av hund vill jag ju ha... Ja, ja ni förstår säkert vad jag menar! ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.kennelvakten.se/
ska vara riktigt bra, hon utgår från Halmstad.

Vouges sa...

Låter ju toppen coh vilken utmärkt idé!! Blir dyrt för mig då jag har många hundar och snart även valpar. ;-)