söndag 6 januari 2013

UNDERBARA ERICA!!

Idag har vi haft spontan besök av världens gulligaste och gladaste Erica. Asså shiiiit, så energi denna bruden har. Man blir liksom bara lycklig av att vara i hennes närhet. Med lite botox på det så blir man ju fasen speedad!! ;-)

Erica och "Baby"
 
Vi satt här och försökte komma in i Ericas blogg, då jag skulle hjälpa henne med lite saker hon ville ändra på. Men hon kom inte på sitt lösen, precis som med mig och mitt lösen till Twitter. Tillslut lånade vi Pers laptop för att försöka komma in. BIMBO som jag är så började jag genast trycka på skärmen - Asså hallå!!! Hahahahaha... Inte lätt att hålla isär en vanlig dator och en iPad. Två bimbosar som skulle försöka komma på ett lösen ord, tror ni vi lyckades??

Men åh, vad jag kan sakna Erica och vårt fnissande ibland. Man behöver liksom sånt ibland. Det har inte blivit så mycket av det den sista tiden. Men det måste vi försöka ändra på, det är ju ändå bara vi som kan göra det.

På armen håller hon lilla "Baby", Vouges Million Dollar Baby. Bilden ovan är tagen när hon blev BIR-Valp under Morgan Granander på lilla Stockholm för några år sedan. Nu är hon redan 4 år och förhoppningsvis så kanske hon även väntar valpar. Hon är en yngre helsyster till vår Ch. Vouges Invincible.

Skall bli riktigt spännande att se vad det blir för valpar, om det nu blir några. Hon är ganska ny parad och vi parade henne med vår "Jimmy", Vouges Zinatra som är en av de hundarna som vi knappt har visat. Fast en gång är han utställd och fick då Cert på Cavalierspecialen i Örkelljunga i höstas. 

1 kommentar:

leamington sa...

Ha ha ha
Ja vilka bimbos !!!
Men tänk att jag fick det att funka !!
Har bara ingen aning hur jag gjorde :))

Saknar dig med..
Massor ...
Måste ses mer !!!
Men snart är det schlager tider:)))
XOXO
Erica