fredag 12 april 2013

14 ÅR!!

Tänk att det redan har gått hela 14 år sedan jag och Per träffades den 12 april 1999. Allt har gått så fort fast vi har ju egentligen aldrig gjort någonting speciellt långsamt. För redan efter ca 2 veckor så flyttade Per hem till mig och vi hittade sedan vårt egna boende redan till midsommar samma år. Snacka om att slänga sig handlöst ut i armarna på en annan människa. För samma år förlovade vi oss på julafton. Bara 2 år senare ingick vi partnerskap, och levde inte längre i synd.

Sedan har allt gått i raket fart och känslan för Per är den precis samma idag fast ännu starkare. För alla år tillsammans gör ju att man växer samman och delar allt. Vi har nästan varit tillsammans dygnet runt sedan den 12 april -99, det enda avbrotten har varit Pers jobb resor.

Tänk att man kan hitta en soulmate som jag gjorde i Per. Kände redan från första stund att detta är helt rätt, detta är jag och allt är mitt. Efter detta så tror jag verkligen på kärlek vid första ögonkastet... ;-)

Av någon konstig anledning så har två två låtar som är våra låtar. Tror alla nästan har sådana låtar. Vet inte varför vi just har Shania Twain låtar som "From This Moment" och "You´re Still The One" men hon var väl poppis på den tiden. Låtarna och texterna stämmer så väl in på oss och våra liv. Många trodde nog inte att det skulle hålla i början att det bara var en "fling" eller en grej. Två killar som testar sig själva och kollar läget liksom. Men nu 14 år senare vet vi ju svaret, eller hur?

Det har varit en tuff resa ibland då vi har varit två killar och vi har haft många odds emot oss. Men detta har nog gjort oss så här i efterhand ännu starkare och allt har bara blivit ännu tydligare att det skall vara VI två! - Kärlek övervinner allt oavsett hur den ser ut...

- LUV U DARLING!!






1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis! Trist att par av samma kön hade extra ectrb 1många odds emot sitt förhållande. Hoppas det var då och att oddsen blivit bättre nuförtiden.