tisdag 11 juni 2013

ÄNNU EN PROMENIX!!

- Så, då va ännu en liten promenad avklarad. Hurtigt värre tycker jag och man börjar känna sig lite laddad inför morgondagens gym pass. Har gjort en liten beställning så Per måste in och shoppa lite på Nike innan han kommer hem. Måste ju ha lite nya träningskläder om man skall börja träna "igen". Gör jag något så är det - All in, som gäller!! - Hahahaha..

Vi bor lite ute på landet men när vi var ute och promenerade så gick vi till ett bostadsområde som inte ligger så långt från oss. Detta ställe kallas "skilsmässo byn". För tydligen flyttar alla dit som har skilt sig då de tidigare bodde i villorna runt om. Sedan träffar de nån annan i byn och flyttar sedan ut i villorna igen. Väldigt smart och enkelt eller hur? Fast om det är sant eller inte har jag ingen aning om.

När vi gick igenom området så verkade det som om alla kände alla. Men det blir kanske så när man bor så här, alltså lite mera nära och trångt. Vi bor mera i utkanten och våra närmsta grannar är endast två hus. Och de ligger inte ens jätte nära. Lena som har stallet, hästar och hundpensionat bor i det ena. Och i det andra bor hennes dotter Jenny som då också givetvis har hästar och hundar (Australian Shepherd)

När jag själv bodde i ett bostadsområde så visste man ju precis vilka alla var. Man kanske inte kände dem nära och väl men man visste vem gubben Karlsson var och man visste även var katt Helga bodde. Man visste också hur många barn Fam. Svensson har. Men i denna så kallade "skillsmässo byn" har jag ingen aning om vem som bor eller inte. 

Men många av dem brukar promenera förbi oss med sina hundar, då det blir en bra piss runda. Kanske också mest för att få stå och glo en stund på mitt lilla Zoo. Undrar vad de i "Byn" säger om oss? Går vi under namnet bögarnas hus eller huset med 101 små hundar? Ja, vem vet. För visst finns det en story om oss alla som inte ens behöver vara sann. Men nått måste man ju prata med grannarna om, eller hur?

- Har ni förresten hört att Fru Ljungqvist ligger på sjukhus?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vem är det?

Vouges sa...

- Hahahaha... Fru. Jungqvist är hon som troligen, möjligen, kanske bor i "skillsmässo byn"! :D