torsdag 10 oktober 2013

GO MORRON!

Inatt har jag sovit sådär skulle jag nog vilja säga. Sista gången jag kollade på klockan var hon strax efter tre. - Hum... Så jobbigt att ligga där och vända och vrida på sig i flera timmar utan att kunna somna. Försökte på alla sätt komma i samma flow som Per och Kiki och lilla Rosa, då jag hela tiden hörde att de sov så himla gott.

Så just nu känner jag mig lite sliten och trött. Nästan lika trött som på att tänka och fundera på hälsoprogram och Toby och allt vad sånt innebär. Så idag släpper vi det ämnet och tänker på annat för en stund. För det finns ju så mycket annat i livet än hundar. Men eftersom mina dagar är hundar så blir det bara mycket hundar ibland. Så mycket att man nästan funderar på vad man håller på med. Men ok, det har jag faktiskt funderat på i typ 26 år nu. Och vad kommer man fram till? 
Igår kom Per hem med lite nya grejer igen. En ny hårfön, eller en till skulle man kanske säga. För det vara ju bara några dagar sedan han kom hem med en annan fön. Undrar hur många fönar jag har nu. Kanske skall göra som Maria Montazami, gå runt och räkna alla. - Hahahaha 
Sedan kom han även hem med en ny trimmmaskin eller klippmaskin eller vad de nu heter. Sådana här skulle jag nog också få ihop ett antal om jag skulle börja räkna dom vi har. - Herregud!!!

Men idag är det en spännande dag, kanske var därför jag inte kunde somna. Men det får vi ta sedan för nu skall jag fixa lite med alla hundarna. Kanske skulle jag räkna dem också.... - Hahahaha 

Inga kommentarer: