tisdag 15 oktober 2013

LOVE IS IN THE AIR

 
Det har varit mycket kärlek i luften här hemma den sista tiden. Eller ja, det är alltid mycket kärlek här hemma men den sista tiden så även mellan mina hundar. Vet inte om det kanske har varit lite mycket av den varan kanske. Jag hoppas och tror att detta blir bra, spännande är det i alla fall.

Sedan får vi hoppas att det inte blir för många ut ur resultatet av all kärlek. För jag tar hellre få att älska mycket och massor än många att älska lite var, men det får framtiden utvisa. Blir det många så kommer jag ju givetvis älska alla lika mycket. Resultat kommer om några veckor. Men min vinter kommer inte bara gå i rött, utan även lite svart och så lite givetvis lite vitt också. Alla dessa färger blandade i härlig engelsk och japansk stil...  ;-)

Med tiden som jag mer säkert vet vad som pågår så kanske jag kan avslöja mellan vilka kärleken har uppstått! Eller håll koll på "Våra valpar" i menyn ovanför här!

Nä, nu skall jag slänga lille "Uno", Vouges Roiyaru Share-Do i badet och försöka få till lite nya bilder på honom. Han har ju blivit stora killen nu. Vi får se om jag lyckas få till det!!

Inga kommentarer: