onsdag 27 november 2013

DÅLIGT SAMVETE

-,Åh, ligger i soffan och tittar på tv och smaskar samtidigt i mig massa choklad till kaffet. Men medan   som jag gör detta så går jag igenom min iPad som är full med bilder, massor med bilder. Och när alla våra gym och tränings bilder kommer upp så vet jag inte om jag skall svälja eller spotta ur chokladen jag redan har i munnen.

 
Asså shiit, man får faktiskt lite dåligt samvete. Så himla duktiga som vi var och tränade typ 3 dagar i veckan under hur långt tid som helst. Vissa dagar också väldigt tidigt, typ runt 07:00 på morgonen. Varför slutade vi med detta? Kommer inte ens ihåg vad vi hade för bra ursäkt för att behöva en paus. 

Nä, tror jag får ta mig själv i kragen och även i Pers och släpa oss till gymmet igen. Kanske kan lite shopping på nya träningskläder och skor få igång inspirationen. Det låter kanske tråkigt att gå på gym men när det väl är gjort så känner man sig ju så nyttig, fräsch och duktig. Dessutom så mår man faktiskt bättre, man får massa energi och man orkar mer än att ligga i soffan och äta choklad. 

Känner nu när jag bloggar om detta med att träna att jag faktiskt blir lite sugen, kanske mest på shoppingen. - Helt galet! Nä, en kopp kaffe till och en påse Gott&Blandat. Jag skall ju ändå inte träna just idag.... ;)

Inga kommentarer: