torsdag 12 december 2013

FREEEEDAG!!

Längesedan jag bloggade nu, känns lite konstigt faktiskt. Men också lite skönt. Finns inget tråkigare än alla måsten, eller hur? Och man måste inte blogga hela tiden om man inte har varken lust eller tid. Finns så många måsten i livet ändå. Fast mitt liv är rätt skönt i alla fall, jag är liksom min egen boss. Gör saker när jag vill och om jag vill och dessutom hur jag vill. Har inte riktigt tänkt på det innan.

Idag har jag varit iväg på stans inneställe nummer ett. De magiska stället, "The Blue Star". Alltså vilket inneställe har liksom öppet 24/7. De flesta stänger ju runt 03:00. Det var en ny ung veterinär idag som tog bort dränaget på "Noomi", och när allt var klart så tittade hon på mig och sa, - Det är gratis idag så det är bara att gå förbi kassan när du går ut! Jag kunde ju givetvis inget annat göra än att lägga på mitt allra bästa smile och samtidigt säga, - Tack!

Chefen på detta ställe har nu ringt mig, men shit jag missade detta. Kanske inte så konstigt för han har ringt på Pers mobil och inte på min. Inte heller på vår hemtelefon. Per missade också samtalet då han satt i möte, så han hade pratat in ett meddelande om att han skulle ringa igen imorgon, och det var ju idag det!!! Varför ringer de på Pers telefon när jag har lämnat mitt och hemtelefon. - Väldigt mysko!! 

"Noomi" mår i alla fall nu mycket bättre och är mycket piggare än hon tidigare varit. Hon slarvar med maten bara, men det kommer väl snart hoppas jag. Spelar ingen roll vad jag erbjuder, hon bara tittar på mig och fnyser och går åt andra hållet. Men hon dricker massor, och det är ju alltid nått!! 

Nu har jag precis kört ett fredags rejs här hemma med att städa och fixa. Så nu skall jag faktiskt bara sätta på lite kaffe och sedan ta mig en kopp och bara sitta och glo. Kanske skall jag sätta mig inne hos alla valparna och glutta lite. För nu börjar de bli lite fina och tjocka och goa. Lugnast är "Baby", omständiagast är "Bombie" och den som för mest väsen är "Barbie". Samma ras, lika gamla valpar men ändå så olika. 

För nu jäklar är det liv i luckan trots att de bara är en vecka gamla. Känns som om vi sover inne på ett Zoo. Så inatt fick jag nog av allt ljud från snarkande mammor och Per. Pipande valpar mm. Så 03:30 gick jag faktiskt upp och la mig på soffan istället. Fast jag vet inte om det var bättre för köket är fullt med Jappar som också snarkar, bäddar och fixar och donar. Kom på att vårt hus sover aldrig, trots att det är natt... 

Hoppas nu att ni alla får en trevlig helg och att ni är snälla mot varandra. Tänk på att det snart är jul. Och lycka till, till alla som skall till Finland i helgen. Jag håller tummarna för att det blir mycket blå/gult. Alltså svenska flaggans färger och inte något annat... - Hahahaha....



 

2 kommentarer:

Vouges sa...

Förvirrad eller förvirrad.... Det är ju faan torsdag idag!! - Hahahah....

Anonym sa...

Hahaha ja men då har du ju redan skrivit för fredagen och kan ta ledigt om du vill :-)