lördag 7 december 2013

STOCKHOLM

 
Idag går årets sista utställning av stapeln i Stockholm. Och efter min vecka som jag har haft så måste jag säga att jag är väldigt glad att jag inte ens funderade på att anmäla mina hundar dit. Hade verkligen inte fungerat då det faktiskt överraskande nog hände mer saker här igår. Men mer om det senare!!

Sedan detta med väder? Varför är det alltid typ snökaos eller annat när det kommer till denna utställning. Förstod att det var många som fick en jobbig resa mot Stockholm igår. Hoppas den blir bättre på väg hem, då jag förstår att det är ett nytt oväder på väg in över landet. 

 
Själv fullkomligt dog jag på soffan igår. Men jag lyckades faktiskt hålla mig vaken över hela Idol finalen. Gick ju trots allt upp 03:00 den morgonen eller kanske mera natten. Måste nog säga att Kevin var ett strå vassare än Elin igår. Så all heder till honom och det kan inte vara lätt att leverera när man blir så påhoppad med näthat hela tiden. Fast jag hade ju ändå lite hoppats på att få se min favorit Erik i finalen. Nu blev det inte så och då blev inte finalen lika spännande , i alla fall inte för mig. Sen var jag ju också like seg i kolan efter en spännande vecka.

 
Sen Robbie Williams då. Jag fick nästan en chock att se att han numera är lika gammal som Elton John. Visst alltid lika charmig och trevlig men han såg gammal, trött och sleten ut. Visst, vi blir alla äldre så inget konstigt med det. Blev bara lite förvånad för jag minns honom inte alls så. Sen låten han gjorde med Kevin och Elin blev ju riktigt bra. Båda två levererade nästan bättre tillsammans med Robbie än i sina egna låtar. 

Missade ju att önska alla lycka till på Stockholm igår. Så jag gör det nu och jag hoppas att ni får en trevlig dag och att ni också kommer hem - Safe and sound!! 
 

Inga kommentarer: