fredag 25 april 2014

HUNDBLOGG?

Idag har jag suttit och funderat lite på vad det egentligen är för en blogg jag har. Har faktiskt aldrig tänkt på det innan. Spelar ju egentligen inte så stor roll kanske. Jag menar många har ju mer en strikt inriktning på sina bloggar, det är modebloggar, mat&bak bloggar, Fitness & hälso bloggar, foto bloggar, mamma bloggar mm. Men vad skulle man då kalla min blogg?



Jag vet faktiskt inte vad min blogg är, trots att den heter Vouges Dogblog. Måste man kanske vara i någon speciell kategori eller placeras i ett speciellt fack? Nja, varför det? Skulle kanske mera säga att min blogg är mer en livsstils blogg eftersom jag bara skriver om mig själv, sånt jag tycker om och är intresserad av och vad som händer runt mig i min vardag. Alltså en mer personlig blogg som blir mer som en dagbok eller nått. För ibland kan jag tycka det är lite roligt att själv gå tillbaka och se vad jag gjorde typ idag fredag, fast då den 24 april 2009  - se HÄR!! - Hahahah...

Tanken med att jag började blogga var absolut inte att bli störst och bäst, eller att mitt ord och tanke är någon lag på något sätt. Var mer ett sätt att få ner mina tankar och vad jag sysslar med på dagarna. Från början tänkte jag mig att den skulle vara mer privat, att bara jag skulle veta om den och se den och ingen annan då jag delar med mig av mycket i mitt liv. Inte allt, för lite saker behåller jag allt för mig själv... allt jag gör dag som natt behöver ju kanske inte alla veta, eller se. - Hehehehe... Finns ju mycket som faktiskt är väldigt privat och lite heligt.


Sedan att många följer och läser är ju faktiskt bara roligt, eller jätte roligt skulle jag kanske säga. Men bloggen har kanske blivit liiite större än vad jag från början hade tänkt. Detta har ju gjort att jag mer och mer får tänka på vad jag skriver och lägger ut. Men jag försöker begränsa mig lite och inte skriva om någon annan eller sådant som faktiskt inte rör mig. Men så fort jag känner att saker och ting rör mig på något sätt så är jag ju givetvis inte tyst.... Men gränserna är ibland hårfina och man vill ju liksom inte bli nått - Nättroll!! 


Men att blogga är faktiskt svårare än man kanske tror. Text är ibland väldigt svårt och det är lätt att saker och ting inte läses på det sättet som jag kanske tänkt mig. Många har tyvärr också förmågan att läsa mellan raderna och ser då sådant som faktiskt inte ens står. Eller så tar man en textrad ur sitt sammanhang och gör om det till något helt annat. Så väldigt lätt att det blir fel och det gör ju att man får tänka sig om och läsa det man skrivit om och om igen innan man trycker på "lägg ut". Lite synd ibland att inte riktigt kunna eller våga vara spontan, men så är det väl med allt i livet... För det är så himla lätt att döma eller att bli dömd. 

Jag blir i alla fall överlycklig av all positiv feedback jag har fått genom åren som gått med min blogg. Men vad har jag då för blogg egentligen. Hundblogg? Modeblogg? Musikblogg? Skönhetsblogg? Familjeblogg? Homoblogg? Eller är det allt i en enda sörja. - En livsstils blogg helt enkelt! 

Nu skall vi ha lite fredagsmys och glutta på Let's Dance eller nått. Ha det gött!! 

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha det gott själv! Och stort tack för att du delar med dig, så kul att läsa både om dogs och annat!