lördag 21 juni 2014

REKORD?

Här står jag och Ulla och delar ut Vouchers

Idag har jag varit på Freeport och hjälpt till lite på deras största försäljningsdag på året. Eller i alla fall midsommar dagen förra året så slog de alla tidigare försäljning på en och samma dag. Per sitter som en igel vid sin dator och kollar hur siffrorna ser ut. Blir det ett nytt rekord? Lite frustrerad är han allt över att inte alla siffror har kommit in ännu.

I alla fall, det var en trevlig dag med många trevliga och shoppingglada människor. Helt otroligt att vi kunde dela ut 5000 vouchers värda 100 kr. Kände mig så himla snäll när jag liksom kunde dela ut "hundralappar" hit och dit. Sammanlagt blev det ju ändå ett värde på en halv miljon kronor som bara delades ut. Inte konstigt att ögonen fullkomligt tindrade på människorna...

Köer och åter köer precis överallt. Först för att få en voucher, sen att få gratis glass, sen att få gratis popcorn och sist men inte minst i alla butikernas kassor. Freeport var fullkomligt smockat med människor som shoppade loss och bar hem massor med kassar. Så himla roligt att jag fick vara med och se detta. Annars är jag ju ingen inbiten Freeport människa, men jag hör ju ändå snacket var eviga dag..

Extra kul var att Johanna och hennes Accecoarkompaniet fick sitt "All time high" idag. Rekord, ett rekord och mål som jag vet att Johanna verkligen hoppades på. Så himla roligt för henne och hennes team, de har verkligen jobbat hårt!!

Själv ligger jag nu här och bara känner mig trött, precis så trött som man är efter en helg på hundutställning. Hausfrau Peter är inte riktigt van att jobba under stress och press...  - Hahaha...
Bilderna har jag snott från Freeport!!

Människor överallt

Långa köer trots lite regn

Parkeringarna var överfulla och kön slingrade sig lång ut på parkeringen

Kö till popcorn

Kö till glassen

Inga kommentarer: