måndag 21 juli 2014

ASKERSUND

BT - CH. GENTLELINE'S COSMETIC
BT 2 - CLOPSVILLE SANTA CLARITA
Domare: Morgan Granander

Måste ju få med lite bilder på hundarna också och inte bara människor även om det nästan är trevligare. Hundarna ser jag ju varje dag...

I alla fall, "Rita", Clopsville Santa Clarita blev 2a Bästa tik med sitt 3dje cert och blev Champion under Morgan Granander. Hon har lite varit mitt mål för mig själv detta året att få till Champion. Står så gärna 2a bakom en sådan fin tik som även slutade dagen med att bli Grupp-4, - Grattis!!

ROSSCREA SIMPLY RED
(Clopsville Jimmy Bean - Rosscrea Texas)

Min lilla kökshund "Poppy", Rosscrea Simply Red gjorde det riktig bra i helgen med att bli både Bästa Veteran och få Res-Cert på Specialen i Köping under Lucy Koster och sedan även samma igen i Askersund. Tänk att min lilla gamla tant plockade hem 2 Res-Cert.... 

GLITTERTINDS O'MALLEY - Ola
(Ch. Sanickro Knight of Honour - Vouges Silver Coin)

Något annat som jag tycker var väldigt roligt var att "Kelly" sonen "Ola" plockade sitt andra cert i Askersund. Nu är det dags att ge sig ut och jaga det sista och 3dje certet. Stort grattis till Kari och Dan som är både uppfödare och ägare!!

Stolt Husse Dan med sin "Ola"

BIR - VOUGES ROIYARU SHARE-DO
BIM - CH. VOUGES ROIYARU NAIKI
Domare: Sara Nordin

"Uno", Vouges Roiyaru Share-Do har nu varit på 6 utställningar och fått 6 cert och alltid varit bästa hane. Igår var han för första gången i unghundsklass och fick även sitt första CACIB. "Greta", Ch. Vouges Roiyaru Naiki var Bästa tik och "Kenza" var 2a Bästa tik.

Vi hade en bra dag och vädret var med oss. Lika så var en liten hejarklack med till Jappe ringen och hejade på vilket var från min sida både trevligt och uppskattat - Tack!

Nu skall jag, Per och Norma göra oss iordning snart för att ge oss ut i den stora staden Kungsbacka för en god middag. Tycker vi förtjänar detta efter denna helgen...  :)

Inga kommentarer: