onsdag 1 april 2015

DET SOM GÖMS I SNÖ.....


Våren är ju här och med renoveringen fick ju vi en vårstädning inomhus och då dyker det ena efter det andra upp. Vi har slängt hur mycket som helst men samtidig så hittade vi massor som vi inte slängde. Visst visste jag om att vi hade massor med Chris Christensen prylar kvar men inte att det var så mycket. Har nu hur mycket borstar, kammar, kardor, saxar, trimmknivar som helst. 


Skulle jag spara alla dessa så skulle mina barn och även barnbarn få ärva dess grejer vilket är lite synd, för de kommer nog inte ens ha hund. Måste komma på något bra sätt att bli av med dessa saker, kanske en liten loppis? Man kan ju ha loppis i garaget eller på nätet. Så jag registrerade ett konto på Tradera häromdagen, men jag har ännu inte kommit på hur jag skall göra. Detta är ju faktiskt nästan de bästa borstar som finns och det är ju synd om de skall ligga hos mig, dessutom är det ju ett ganska högt värde då det inte bara är EN borste. 

Jag har inte gått igenom allt men så fort det börjar bli lite ordning och normalt här hemma så skall jag ta mig i kragen och göra något åt saken. Kanske kan jag ta med en låda med lite blandat i till någon utställning om det är någon som är intresserad. Mer info kommer när jag kommer på planen... 

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag köper gärna =) Karda och fönborste, min börjar bli lite sliten ;)

Mvh Malin
https://cockerbloggen.wordpress.com/