lördag 12 september 2015

CAVALIER SPECIAL

CLOPSVILLE LORETTA
(GBCH. Pascavale Jacob - Clopsville Santa Barbara)

Hemma igen och lite hunnit ikapp sig själv både här hemma och vad som har hänt under dagen. För idag var i Eslöv och ställde ut våra Cavalierer. Upp i ottan för att ge sig iväg och vi hade kollat vädret innan och jag tänkte då att - Jaha, sista sommardagen ser det ut som. Pyttsan.. det var fullstorm, iskallt och riktigt höst. Så att klä sig somrigt var ingen hit. Det var inte ens någon idé att borsta hundarna för pälsarna flög åt alla håll...

Men det var lika för alla och det gick ju bra i alla fall. "Mojo", Clopsville Mojito, var Bästa hane och fick sitt 4de Cert. "Lulu", Clopsville Loretta vann junioklass och slutade som 2a Bästa Tik och fick sitt 3dje cert. "Mimi", Aranel Infinity har nog kanske ätit lite mycket de sista dagarna så hon kändes lite tung men var 2a i sin klass med CK. Så vi hade en riktigt bra dag i ett stormande Skåne.

BIR & BIM

CLOPSVILLE LORETTA

Nu känner jag mig lite seg och kommer bara dega resten av kvällen. Grattis till dagens alla vinnare både i Eslöv och i Högbo Bruk som det också var utställning idag.

CLOPSVILLE LORETTA

Inga kommentarer: