fredag 11 september 2015

I'M CRUCIFIED



Att blogga är inte alltid så lätt, det blir ibland många tyckanden och tänkande oavsett om vad man skriver eller delar med sig av. Men det är ju lite charmen med att ha en blogg. Delar man med sig av sig själv så blir man givetvis granskad och det skapas en del saker som inte alltid behöver stämma överens med sanningen eller verkligheten. Det är som att läsa en roman, man liksom målar upp sina bilder i sitt egna huvud om hur människor i boken ser ut, hur de lever och hur de är. En annan som läser samma bok skapar en helt annan bild. 

Men efter alla år börjar jag faktiskt bli lite van, men visst kan jag också gå igång på allt som faktiskt skapas runt vad man skriver. Folk retar sig på vad man lägger ut för bilder, vad man köper, vad man skriver om, hur man skriver mm. Men det är kanske det som är meningen, meningen med att få känslan av att man är lite - Crucified. 

Men när man bloggar får man inte glömma att de människor som gärna vill skapa drama om allt och inget är väldigt få. De flesta är goa och rara och läser det man skriver och gör inte en massa egna påhittade tolkningar hit och dit. Det är bara en blogg, alltså inget allvarligt som man egentligen behöver lägga ner så mycket möda och energi på. 

Min energi skall jag nu själv lägga på mina hundar. Dags att bada dem och göra dem så fina som möjligt till utställningen i morgon. Lycka till alla som skall på utställningar i helgen!!



Ha nu en underbar fredag och helg och glöm inte - Let the sunshine in.....   ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för din mysiga blogg! Har följt den länge och gillar den skarpt, kul att få följa med både i hunderi, inredning, fester och annat.
Hundvärlden har alltid haft många skitsnackar-& skvallerkärringar (av båda könen), det lär man nog tyvärr aldrig kunna ändra på.

En alldeles särskilt stor eloge vill jag ge dig för att du inte plågar oss läsare med en massa reklaminlägg, vare sig öppet eller av smygtyp. Sånt gör många bloggerskor i vart och vartannat inlägg och då är det bara Unfollow som gäller, tycker jag som har "Reklam - nej tack" på brevlådan.
Ha det så bra i cavaliervärlden!